Expozitia Bife-Sim 2016

nik_9513

Expozitia Bife-Sim 2016

Compania Stejaur, furnizorul de baza a companiei MABUCO MOB din Romania a participat la Romexpo la cea de-a XXV-a editie a BIFE-SIM, Targ international de mobila, echipamente si accesorii, care a fost organizat  in perioada 14-18 septembrie 2016.

În cele 5 zile ale Expoziției am propus publicului larg modele de mobilă capitonată (canapele,colțare extensible),astfel ca să satisfacem cerințele unui design interior plăcut.

Vizitatorii au descoperit la BIFE-SIM modalitati noi de a-si organiza mobilierul in functie de conditionarile de spațiu, de numărul de persoane care îl utilizează sau de poziția lui în interiorul căminului.

Specialiștii noștri în domeniul mobilei au oferit, pe toata perioada desfașurării tîrgului, sfaturi și idei pentru ca vizitatorii să găsească cele mai bune soluții, potrivite bugetului pe care îl au.

 

Ce a însemnat Bife-Sim 2016 pentru Stejaur?

  • 5 zile de eveniment
  • Aproximativ 500 vizitatori
  • Colaborări cu dealeri
  • Zeci de clienți au plasat comenzi în perioada expozitiei

 

Expoziția de mobilier a companiei noastre a depășit cu mult așteptările noastre, dar și a vizitatorilor. Clientii noștri au rămas satisfăcuți de design-ul canapelelor și a colțarelor, dar și de utilitatea și funcționalitatea lor.

nik_9588 nik_9597 nik_9604-1