FABRICA DE MOBILA STEJAUR SA

Înfiinţată în anul 1912, sub forma unui atelier meşteşugăresc, fabrica de mobilă parcurge un secol de activitate şi metamorfoze, ca în 1995 să devină Stejaur.

Principalul domeniu de activitate este producţia de mobilier. Noi abordăm o diversitate sortimentală de mobilier corp şi capitonat, având capacitatea tehnologică de a fabrica atât în serie mică, cât şi la comandă individuală. Proiectarea se realizează cu ajutorul computerului, permiţând vizualizarea produsului final şi asigurând corespunderea cu cerinţele estetice şi funcţionale ale clienților.

Pentru execuţia mobilierului se foloseşte PAL melaminat, MDF cu peliculă PVC, MDF cu furnir natural, MDF vopsit, lemn, toate într-o gamă variată de culori, finisaje, şi texturi. Personalul Stejaur este alcătuit din specialişti cu înaltă calificare şi bogată experienţă în domeniul de producere a mobilierului. Noi producem mobila pentru oficiu, bucatarii si canapele.

Oferim clienţilor noştri soluţii complete care să corespundă celor mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate.

Ne bucurăm de o popularitate imensă în Moldova, datorită propriei  producții de mobilier. Principalele secrete ale succesului fabricii Stejaur sunt:

  1. Propria producție a mobilierului;
  2. Prețuri rezonabile pentru mobilier;
  3. Asortiment larg de mobilier pentru toate placurile;
  4. Diversitatea tendințelor stilistice (modern, stilul clasic);
  5. Satisfacerea tuturor cerințelor clienților.

Daca ați decis să alegeți și cumparati mobila pentru oficiumobila pentru casamobila pentru copiibucatarii si canapele, atunci „Stejaur” vă va ajuta să luați decizia corectă.

În catalogul site-ului nostru, Dvs puteți găsi o diversitatea mare de unități de mobilă pentru orice plac: canapele simple și colțare, mese de cafea, dulapuri, paturi, noptiere, seturi de mobilier, mobilier pentru copii, pentru oficii, instituții și multe altele.

Avantajele alegerii salonului „Stejaur”:

  • Calitate impecabilă;
  • Prețuri accesibile;
  • Timp definit de execuție a comenzii;
  • Materiale ecologice de înaltă calitate;
  • Abordare individuală pentru orice client.

Pentru a comanda mobila, este necesar să vizitați salonul nostru, unde managerii noștri vă vor ajuta să alegeti varianta potrivită, luînd în considerație toate cerințele Dvs. Fiecare set de mobilă se va potrivi placului Dvs și va satisface toate nevoile.

Mobila in Chisinau produsă de către STEJAUR o puteți comanda la numărul de telefon:+37360668500